joi, 1 noiembrie 2012

Transmisiune de la KRYON PODUL DE SABII 29 septembrie 2012

 
Material primit de la  [Editura For You Newsletter]  Transmisiune de la KRYON PODUL DE SABII 29 septembrie 2012
 
Transmisiune de la KRYON
PODUL DE SABII
Transmis pe 29 septembrie 2012, (ii multumim Alexandrei)
Salutari, dragilor. Sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Conform planului, voi va apropiati de apogeul a ceea ce noi numim punctul de decizie al omenirii. Pentru a putea vedea lucrurile in aceeasi lumina in care le vad eu, trebuie sa intelegeti doua lucruri. In primul rand, daca ne intoarcem putin in timp, va veti reaminti ca, in primele mele comunicari catre voi, v-am vorbit despre Constiinta omeneasca care se schimba. Inca de la inceputul misiunii mele pe planeta, v-am adus informatia ca omenirea este in schimbare si ca eu am venit cu un scop special, acela de a schimba magnetismul retelei. V-am spus ca grupul Kryon insusi va incheia acest lucru in 2002 si apoi va pleca – si asa a si fost. Toate acestea sunt un raspuns la ceea ce ati realizat ca omenire si unii dintre voi au facut calculele si au inteles ca toate acestea s-au facut in cadrul precesiunii echinoctiilor* – o fereastra de timp de 36 de ani, in care soarele se aliniaza cu mijlocul galaxiei – inceputul si sfarsitul schimbarii de directie, de 26.000 de ani, a planetei.
* [N.tr.: precesiune =mișcare foarte lentă de la răsărit spre apus a punctelor de echinocțiu ale Pământului, care face ca anotimpurile să revină înaintea îndeplinirii revoluției aparente a Soarelui]
 
Acest atribut astromomic se aliniaza si din punct de vedere ezoteric (metafizic), cu ceea ce spuneau anticii ca se va alinia – un punct de decizie al omenirii, care ar fi cel mai important dintre toate, un punct care poarta o deosebita incarcatura energetica. De aceea am sosit si daca va uitati la primele mele comunicari, veti vedea de ce am venit, pentru ca se intampla ceva cu oamenii, ceva ce avea legatura cu viitorul vostru. V-am spus asta cu douazeci si doi de ani in urma si pana in 1993 ati avut si o carte, „Kryon – Cartea Intai”. Acum, iata-va in 2012, cu atatia ani mai tarziu, avand exact ceea ce am spus noi ca veti avea. La momentul respectiv, v-am dat si niste potentiale, unele dintre ele au devenit potentialele omenirii si altele nu. Noi ne ocupam numai de potentiale, iar cele mai puternice dintre acestea au vorbit despre viitorul vostru astazi.
In al doilea rand, vreau sa va amintiti ca, atunci cand ati venit pe aceasta planeta, fiecare dintre voi era unic. Nu conteaza ce varsta aveti acum, fiecare dintre voi este un suflet batran. Sufletele batrane sunt cele care au tendinta sa se acordeze, sa asculte si sa citeasca mesaje ca acesta – am mai spus si asta inainte. Asadar, avem de-a face cu un grup unic si as vrea sa va amintiti scanteia de adevar de atunci de cand ati sosit cu totii. Proaspat venita din cuanticitatea care se fixeaza in memorie, rasunandu-va in urechi, atunci cand ati ajuns aici ca bebelusi: „Aceasta este viata care va face diferenta.”
Exista unii dintre voi care chiar si-au pus intrebarea: „De ce sunt viu?” Stiti cine sunteti. Atunci cand ati fost inconjurati de intunericul determinat de circumstante – unele legate de sanatate – noi am fost acolo. Iti spun eu de ce esti aici. Esti aici pentru a incheia aceasta sarcina pe care ai inceput-o cu multi ani in urma, suflete batran!  Acesta este punctul deciziei si, dupa cum vad eu lucrurile, el a fost deja depasit.
Nu va asteapta niciun test – deorece l-ati trecut deja. In cronologia voastra, mai aveti inca 18 ani de precesiune. Asa ca, la sfarsitul acestui an, jalonul zilei solstitiului din anul 2012 nu inseamna nimic mai mult decat un punct de sarbatoare 3D. Acum sarabatoriti reusita. Si e de ajuns sa spun, chiar acum, ca aceia care au creat acest loc iluminat, numit Pamant, stiu ca ati reusit. In ceruri se sarbatoreste deja, dar mai sunt inca unele lucruri care se intampla pe planeta, dupa cum v-am spus ca se vor intampla si mai sunt si oameni care sunt ingrijorati.
Revelarea Podului de Sabii
As vrea sa va dau ceva ce voi numi „Revelarea Podului de Sabii”. Iata o fraza pe care am mai spus-o pana acum. V-am spus ca, in final – asta insemnand sfarsitul vechii paradigme a planetei [acum] – veti avea Podul de Sabii.
Sa va enumar cateva potentialuri in legatura cu viitorul – cu viitorul apropiat. Nu e ceva ce se va intampla peste cateva generatii, ci mai degraba chiar acum. Podul de Sabii este aici. Unii dintre voi ati extrapolat aceasta informatie, sub o forma pe care ati comparat-o, apoi, cu profetiile vechi, din Sfintele Scripturi, incercand din toate puterile sa aveti o confluenta a datelor si evenimentelor, astfel incat sa puteti intelege. Unii dintre voi au spus chiar :”Aaa, Podul de Sabiii: Asta trebuie sa fie timpul in care vor avea loc razboaie pe planeta. Este Armaghedonul; a venit!” Eu va spun, dragilor, ca Armaghedonul se intampla pe un alt Pamant, in alte vremuri! Puteti sterge profetia asta, ca fiind ceva ce nu vi se va intampla.
Spun din nou, draga Fiinta Umana: Nu te uita la vechile profetii si nu le aplica la nimic din ceea ce se intampla aici. Conform vechii profetii, esti deja mort de un mileniu, mai tii minte? Si, cu toate acestea, esti aici in 2012! Ai trecut la profetia actuala a anticilor, a populatiilor indigene ale planetei, care au vazut o contopire a nordului cu sudul – profetia sarpelui cu pene si profetia vulturului si a condorului. Aceasta este o miscare a energiei pe planeta, ce are loc intr-un mod pe care niciun profet „modern” nu l-a prevazut vreodata. In schimb, profetia vine de la popoarele indigene, pentru ca ei au vazut potentialele unor fractali temporari, care vorbesc despre trecerea omenirii prin al cincilea punct de decizie si catre partea urmatoare a ceea ce noi numim, Marea Transformare a Constiintei Umane.
Ce se va intampla in continuare? Podul de Sabii. Sa analizam. Sa va spunem la ce ne-am gandit, atunci cand v-am dat fraza si v-am rugat sa nu construiti pe baza ei nimic altceva decat ce este spus aici. Asadar, nu proiectati mai mult decat este dat. Nu incercati sa gasiti intelesuri ascunse in ceea e este dat, pentru ca va voi explica eu, acum, totul.
Podul
Este foarte simplu. Este un pod, deci sa ne ocupam mai intai de asta. Ce rost are un pod si de ce trebuie sa existe unul? Ei bine, felicitari, dragilor, pentru ca un punct de decizie nu este intotdeauna un pod. Cateodata este o prapastie – o prapastie in care omenirea ar trebui sa cada, pentru a putea sa o ia de la capat. Sau poate fi un punct de decizie care nu are nici un fel de pod – adica totul ramane asa cum este. Nu ar fi nici o schimbare si ati avea mai mult din ceea ce aveti deja – un viitor care nu duce nicaieri si care nu a fost niciodata scris. Dar nu asta se intampla.
Of, asta s-a scris de atat de multe ori, dar nu in vechea voastra scriptura, dragilor. Veti avea scrieri noi, mult dupa plecarea partenerului meu. El se va intoarce – dar, mult dupa aceasta viata anume, vor exista scrieri noi, scrise de cei pe care ii veti vedea ca profeti ai zilei. Ei vor vedea catre ce tinde abordarea cuantica a omenirii intrupate – inceputul a ceea ce li s-a intamplat pleiadienilor, cu mult timp in urma, se va intampla si aici, odata ce treceti podul.
Dar acesta este viitorul indepartat. Cum ramane cu prezentul? Podul pe care il treceti este podul intre vechile paradigme ale existentei si cele noi. In cele din urma, omenirea il va trece, dar este ceva atat de nou acum, incat singurele care il trec cu adevarat sunt sufletele foarte vechi, pentru ca numai ele il pot vedea si au Akasha pregatita. Dar, ar trebui sa stiti asta. Podul este pentru toti si, odata ce l-ati trecut, din punct de vedere metaforic, altii va vor urma. Il vor trece, fara macar sa stie. Vor trece in credinta unui nou tip de realitate.
Urmeaza renuntarea la vechile paradigme referitoare la asteptari. Urmeaza, apoi, acceptarea noilor paradigme ale unui viitor fara razboi. Apoi urmeaza sa priviti civilizatia diferit de ceea ce vi s-a spus pana acum ca este ea. Urmeaza renuntarea la fricile pe care multi le-au avut, din cauza asteptarilor. Acesta este podul. Este un lucru minunat. Insusi faptul ca exista un pod, este un lucru minunat.
Podul a fost creat intr-o periaoda lunga de timp. Pana acum 30 de ani, nu am stiut, din punct de vedere sincronistic, ca va aparea un pod. Asa este noua energie. Omenirea are liberul arbitru si, la momentul respectiv, nu exista un potential puternic pentru o confluenta a energiilor care sa dea nastere impulsului necesar pentru crearea unui pod. Exista, totusi, un mic potential.
La Convergenta Armonica din 1987 am stiut ca podul se afla in constructie. In 1989, suprastructura era construita. Pana in 1993, podul exista. Apoi ati inceput sa vedeti caderea Uniunii Sovietice, unirea intr-o alianta economica, a vechilor inamici europeni. Ideea ca ati putea pune laolalta lucrurile, in loc sa le imprastiati, era noua. Dictatorii au inceput sa cada si podul s-a asezat la locul lui, fara ca majoritatea omenirii sa fi observat acest lucru, datorita ritmului lent in care a fost construit. Dar ati simtit venirea schimbarii, nu-i asa? Asta inseamna podul.
Ce v-am spus despre pod? De fapt nu prea mult – cu exceptia faptului ca, atunci cand il veti trece, vechii energii nu ii va placea prea mult acest lucru. Vechea energie nu vrea ca voi sa ii scapati! Vechea energie nu vrea ca voi sa treceti podul, pentru ca ea nu il poate trece. Stiati asta? Nu il poate trece. Vechile paradigme ale naturi Omenesti, pe care le-ati cunoscut timp de milenii, trebuie sa ramana de partea aceasta a podului. Nu pot trece, pentru ca podul respinge tot ceea ce nu este Iubire, Compasiune si Lumina. Acele lucruri care sunt intunecate – inclusiv natura umana din trecut – nu pot trece. Dar cei carora ma adresez acum, se afla deja pe pod. Asa ai fost proiectat, suflete vechi, si astea sunt cuvintele ce ti-au rasunat in urechi pana astazi, cuvintele purtate de vant la nastere, ca acest lucru se-ar putea sa se intample in viata ta. Ce se va intampla, deci, in continuare?
Sabiile
Sa vorbim despre sabii. Atunci cand auziti cuvantul sabie, primul lucru care va trece prin minte este o lupta. Podul de Sabii este o lupta si v-am mai spus si asta. Sabiile sunt metaforice si ele inseamna multe lucruri. Sa va explicam ce intentionam noi sa insemne pentru voi.
Numarul unu: Ele sunt, cu adevarat, arme de lupta. Batalia se apropie. „Kryon, asta inseamna ca va fi razboi?” Potential, da. Chiar acum va spunem ca Orientul Mijlociu o coace. Ati observat asta, nu? Ce stii despre Orientul Mijlociu, dragule? Sa urmarim putin ce se intampla. In ce fel de energie ai crescut? Care era energia Orientului Mijlociu? In anii ’40, care era energia? Odata cu infiintarea statului Israel, ati construit, de ambele parti, un zid de ura. Zidul era atat de gros, incat copii de ambele parti erau invatati sa se urasca unii pe ceilalti, de indata ce erau capabili sa inteleaga cuvintele. Li se spunea cine le erau inamicii. Unde erai tu, atunci?
Unii dintre voi nu erau inca aici. In momentul in care ati sosit, in tinerete, erati constienti de Orientul Mijlociu? Nu, in mod special. „De ce atata ura?”, v-ati putea intreba. Cum ar fi daca v-am spune ca este o galceava de familie? In care sunt implicati doi fii si un maestru evreu. Unul din fii a fondat arabii si celalalt a ramas evreu. Nu vor sa auda asta, dar sunt cu totii evrei. (Nu le spuneti asta!).
Daca va uitati la genealogie, este destul de clar ca exista conditiile atat pentru solutionare, cat si pentru razboi. Conditiile ar conduce la sfarsitul acestei lumi, printr-o conflagratie produsa de aceasta ura. Asta este profetia lui Nostradamus si a scripturii voastre, dar ea nu mai este profetia planetei. Cu toate acestea, ura inca exista. Ura este la fel de mare astazi, ca si atunci – dar unde era tot acest terorism, cu 40 de ani in urma? Era izolat.
Cei din Palestina, Israel si din zonele invecinate au dus greul terorismului. Acum insa, el pare ca s-a extins peste tot si asta va ingrijoreaza. De ce sa fie asa? Raspunsul e ca vechea energie era fericita sa controleze aceasta ura, pentru ca o pastreaza in vigoare si nu implica pe nimeni din afara. Cei din afara au tendinta de a aduce o lumina nedorita. Dintr-odata, intreg Pamantul este implicat si poate vedea intregul scenariu. Vechea garda doreste razboi, asa cum s-a dorit cu atatia eoni inaintea lor. Cei aflati pe pod mentin lumina si ii arata Pamantului cum sa treaca podul. Chiar si in Israel, Palestina sau Iran sunt astazi multi tineri care pastreaza Lumina! Acest lucru se intampla pretutindeni in jurul vechii garzi si acestia sunt furiosi pentru ca pierd „batalia urii”.
Va fi razboi? Ce se intampla? Il simtiti cum se coace, nu-i asa? Unii dintre voi nu vor sa se uite la stiri, pentru ca se tem de ce poate aduce ziua de maine. Si inca nu a venit sfarsitul anului!!! Va fi vreo batalie?
Va spun dragilor, ca acum, in timp ce vorbim, exista potentialul pentru un mic razboi in Orientul Mijlociu. Vi s-a spus ca daca va fi razboi in Orientul Mijlociu, intreaga lume se va implica si nu veti reusi. Va spun ca aceasta este o paradigma veche, pentru ca atunci cand se va intampla, urmariti cu atentie cine va decide sa nu participe la razboi. Pentru ca exista o noua constiinta in formare pe aceasta planeta si va spun, cu toata sinceritatea, ca dupa cum vedem noi potentialele care va asteapta in viitor, nu va conta in nici un fel pentru pod, daca exista o batalie sau nu.
Ce se va intampla in Iran, pana la urma, va fi oricum la fel si sa va spun de ce – pentru ca nu este nimeni care sa inlocuiasca vechea garda. Nu cresc pe nimeni, care sunt tineri! Sunt tot cei vechi care misca, cu ura, piesele de sah, ca si cum ei ar reprezenta intreaga natiune, dar nu este asa. Va veni o vreme – poate una care sa fie chiar accelerata de razboi – care va aduce revolutia in aceasta tara. In marea lor majoritate, ei nu vor razboi
Intrebati un izraelian, daca isi mai doreste inca un razboi. Vor spune ca nu, dar ca se tem ca inamicii lor vor starni unul. Cine sunt inamicii lor si ce anume se schimba, dragilor? Va ganditi ca stiti ce se intampla in Siria, Egipt si Libia? Credeti ca stiti? Va spun ca acolo are loc o recalibrare a ceea ce cred ei si a cine le sunt inamicii. Este legat de ceea ce vor de la guvernul lor. Va spun eu ce isi doresc cu totii, in final, si s-ar putea sa nu vedeti asta, in urmatorii 20 de ani, dar ei vor scoli si spitale. Isi doresc sa aiba in magazine, ceea ce aveti si voi, isi doresc libertatea de a-si putea slavi profetul, fara sa existe un grup mic care sa le spuna dupa ce reguli sa o faca. Isi doresc sa il onoreze pe Mohamed in felul lor si sa vada iubirea lui Dumnezeu in el, dupa cum a hotarat acesta. Asta se intampla. Aceasta este batalia. Problema e ca vechea energie se va impotrivi, pentru ca ar pierde controlul, daca oamenii ar obtine ceea ce vor.
Urmeaza o schimbare a paradigmei – o veti vedea acolo mai intai si s-ar putea sa nu fie prea draguta, asa ca vreau sa va tineti bine. Nu scoateti la iveala, in ultima clipa, cele spuse de Nostradamus, spunand „A avut dreptate”. Nimic din cele spuse de el nu s-a mai materializat inca, din1987 incoace. Nu va agatati brusc de scripturi, scotand la iveala toate acele cuvinte care nu au mai fost adevarate, de 30 de ani. Nimic nu s-a intamplat asa cum au spus ei. Singurul lucru care suna adevarat este ca mai exista inca probleme in Orientul Mijlociu.
Toate acele catrene profetice au cazut la pamant si nimic nu s-a adeverit. Acum nu este momentul potrivit pentru ca ele sa se intample. Uitati-va. Of, mai sunt inca aceia care spun: „Se intampla, se intampla, se intampla!” Asta, pentru ca sunt investiti in frica si control. Unii dintre ei chiar vor sa se intample si cred ca punctul culminant va consta in extazul intoarcerii acasa la Dumnezeu. Va spun, dragilor, cu totii mergeti acasa! Dar acasa este dincolo de pod, catre un Pamant fara razboaie. Acesta este podul. Energia veche moare greu.
Ce altceva mai inseamna sabie?
Sabia este simbolul metaforic al adevarului. Un Pod de Sabii este un pod al adevarului. Cateodata treceti pe sub sabii ridicate, pentru a fi sarbatoriti, intelegeti asta? Noi asa vedem lucrurile. Va urma un drum greu, pana la pod? Da, dar ai stiut asta, cand ai aparut pe planeta, dragule si asta nu trebuie sa insemne un razboi mondial – si nici nu va insemna.
Exista oameni care tocmai rezolva problema daca ar trebui sa continue sa urasca sau nu, in Orientul Mijlociu, chiar acum. Nu au incredere unii in ceilalti – dar nici nu vor sa mai continue ca pana acum. Sunt dictatori care pleaca sau care au plecat deja, inlocuiti de conducatori care, in cele din urma, isi vor tempera pozitiile fata de vecinii lor. Asta, pentru ca realizeaza ca isi doresc scoli si spitale si drumuri si siguranta pentru copiii lor. Va este prea greu sa va imaginati asta?   
Presa se grabeste sa vada ororile si va spune ca sunt cu totii consumati de dorinta de a se omori unii pe ceilalti. V-as ruga sa-i intrebati. Nu-i intrebati pe cei pe care ii vedeti la stiri, ci mai degraba pe mamele si tatii pe care nu ii vedeti la stiri si care au aceeasi credinta cu cei pe care ii vedeti la TV. Ei va vor spune: „Dati-ne pace, lasati-ne in pace, lasati-ne sa crestem in felul nostru, in propria cultura. Nu vrem sa facem bombe. Vrem sa avem compasiune.” Acesta este podul. S-ar putea sa fie mai rau, inainte de a fi mai bine – si v-am spus asta, de mai multe ori. Dar de asta va aflati aici.
Incet, acei putini care creaza frica vor fi vazuti ca fiind putini. Cei multi isi vor schimba perspectiva si ii vor inlocui pe cei putini.
Ce e de facut mai departe, este foarte important. Ce va fi? Va veti teme de ce va fi, veti avea compasiune, veti intelege si veti sta drepti, trecand podul? Va veti ascunde intr-un colt, cu ingrijoare, atunci cand veti vedea ceea ce asteptati? Vechile energii mor greu. Sabia adevarului este activa si in buna stare – si adevarul va invinge in Lumina.
Ce alt adevar puteti recunoaste? Cum ar fi adevarul legat de modul in care functioneaza lucrurile, pe un Pamant plin de compasiune – unul pe care sa nu aveti genul de probleme legate de lipsa de integritate pe care le aveti acum? Afacerile se vor schimba, guvernele se vor schimba, sistemul bancar se va schimba. Sunteti socati? Intr-o buna zi veti afla ca voi chiar ati schimbat felul in care stateau lucrurile in colturile intunecate ale planetei. Nu se astepta nimeni la asta, dar veti intelege ca voi ati facut diferenta.
Sunt in Canada si stiu asta, dar ii voi spune urmatoarele, publicului american care asculta si citeste : Pregatiti-va! Mai sunt inca unele institutii care vor cadea, cele care nu au integritate si care nu vor putea fi ajutate sa supravietuiasca. Va spunem din nou ca una dintre cele mai mari este industria farmaceutica, am mai spus-o si inainte. Daca nu acum, intr-un deceniu. Este inevitabil si ei se vor lupta sa ramana in viata si nu vor trece podul. Pentru ca de partea cealalta a podului este o cale noua, nu numai pentru medicina ci si pentru ingrijire in general. Paradigme la care inca nu s-a gandit nimeni, care nu reprezinta niciun sistem dintre cele care exista acum, vor fi create si dezvoltate de catre minti tinere care au concepte de care seniorii nu au idee. Lucrurile care nu au integritate astazi, se vor prabusi maine. Doar pregatiti-va. Totul face parte din ceea ce se afla de partea cealalta a podului. Vechii energii nu ii va placea asta si se vor opune.
Vor exista moduri noi de creare a electricitatii, de curatare a apei, noi modalitati de a va hrani. Toate se afla dincolo de pod, in viitor. Sunt toate acolo, asteptandu-va sa traversati podul. Nu te teme, Lucratorule intru Lumina, asta ai asteptat si acesta este viitorul pe care l-ai dorit. De asta te-ai nascut si traiesti acum. Nu conteaza ce varsta ai, seniorule. Nu numara anii pe care crezi ca ii mai ai, nu te duce acolo – pur si simplu, nu o face. Vreau sa iti vezi viata, asa cum o vedem noi – toate vietile pe care le-ai trait vreodata si ceea ce ai creat pe planeta acum, in mana ta, pentru ca acesta este felul in care te vede Spiritul. Amprenta piciorului tau pe pamant este enorma si ceea ce faci acum, cand treci podul, este enorm. Numai sufletele vechi, cu intelepciunea acumulata timp de vieti la rand, pot misca acest pod si il pot trece repede.
Atributul final
Ultimul lucru legat de sabii este celebrarea. Ce se intampla, atunci cand Fiintele Umane trec pe sub sabiile incrucisate? Care este ideea? Este casatorie sau nu? Sa va dam, in final, simbolul casatoriei pe pod. Are atat de multe intelesuri! Este casatoria a ceea ce obisnuia sa fie, cu ceea ce poate fi in viitor; este casatoria dintre compasiune si spiritul Uman. Este casatoria dintre entitatea sufletului vostru de pe planeta si semintele voastre creatoare (pleiadienii), este casatoria dintre voi si voi! Este intalnirea dintre nord si sud. Este frumos. Este Podul de Sabii.
Poate ca astazi ascultati sau cititi – si toate va sunt noi si spuneti: ”Nu stiu daca sunt un suflet batran sau nu. Fac eu oare parte din aceasta trecere? Voi trece podul?” Sa va spun ceva: NU mai analizati asta! Sa va arat un fapt. Daca ascultati sau cititi asta, acum, atunci sunteti parte din ea! Este singurul lucru care v-a adus la aceasta pagina, pe acest scaun, sa ascultati sau sa cititi sau sa stiti. Daca sunteti interesati, atunci faceti parte din ceea ce se intampla. S-ar putea ca unii dintre voi sa isi schimbe credinta cu privire la cum functioneaza lucrurile – dar sunteti parte din ele! Voi spune din nou: Nu mai supra-analizati. Multi se vor trezi si va vor urma. Podul va fi acolo, cata vreme traiti.
Ce ar trebui sa faci? Doar sa fii, suflete batran. Du-te la munca si arata-ti Lumina acolo. Arata ca ai compasiune pentru cei din jur. Du-te acasa, la familia ta, care poate nu crede toate astea si nu ii judeca. Arata-le, in schimb, compasiune pentru ca tu ai o bucata de Dumnezeu in tine. Gandeste-te la ce ar face maestrii, chiar acum. Ei nu stau sa judece, ci iti sarbatoresc viata! Nu conteaza cine se afla in fata ta; sarbatoreste-i viata! Fii un exemplu de Dumnezeu plin de compasiune, un exemplu al semintelor divine care sunt in tine – si asta iti va da forma viitorului. Nu te teme.
Ce iti va mai arata presa, ce se va mai intampla in Orientul Mijlociu, ce se intampla in urmatorii ani, va face parte din reactia vechii energii. Intunericul nu poate trece podul si ei vor muri din cauza lui. Si nu ma refer la Oameni. Ma refer la energia urii insasi, care va muri si va disparea, intr-un final. Aceasta este promisiunea si eu le vorbesc acum celor care au deplina libertate a alegerii de a o schimba; va spun, nu veti putea, pentru ca este prea greu. Mingea s-a pus deja in miscare.
Ati vazut ce urmeaza, inca de acum 20 ani. Aveti dreptul la pace pe Pamant. Sunt vremuri pe care le-ati planuit. Exista precedente, pentru ca pleiadienii au facut-o si cei de pe Orion au facut-o, octurienii au facut-o si ei. Parintii parintilor parintilor sistemelor planetare in care va aflati au facut-o. Acum o faceti voi. Va asteapta un proces indelungat, pana cand va disparea ultimul vestigiu al energiei vechi. Va spun iarasi: Va veni o vreme cand veti privi in urma la ziua de astazi si veti spune „Ce barbara a fost omenirea!” Iar noi vedem ziua asta, suflete batran!
Asta vedem noi.
Si asa este
KRYON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu