vineri, 10 februarie 2012

MESAJ DE LA MATEI


. Mesajul este preluat de pe grupul editurii For You: http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/ In curand pamantul se va transforma la nivel profund, dar inca exista multa negativitate. Toate razboaiele pe care le vedem, criza economica, dezastrele naturale, etc sunt cauzate de gandirea polarizata specifica dimensiunii a 3-a. Odata ce pamantul face saltul, totul va fi transformat la nivel profund, inclusiv sistemul monetar. Pana atunci insa mai trebuie sa lucram cu noi, sa fim persoane mai bune si echilibrate.

"Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In timp ce multi Lucratori intru Lumina asteapta cu incredere ca pasii de trecere catre Epoca de Aur a Pamantului sa isi atinga telul, altii masoara timpul ramas pana cand dovezi de necontestat le vor justifica increderea deplina in rapoartele Fiintelor de Lumina. Si pentru ca vasta majoritate a populatiei voastre nu are absolut nicio idee ca anul acesta se va incheia in pragul unei noi ere glorioase a pacii, cooperarii si vietii in armonie cu Natura, exista inca o teama care renaste cu fiecare zanganit al sabiilor, cu fiecare analiza economica austera si cu fiecare noua lege sau politica ce erodeaza libertatile.

La inceputul inaltarii Pamantului, cu aproximativ 70 de ani in urma, negativitatea era agresiva in cadrul constiintei colective. Pe masura ce indivizii au inceput sa raspunda Luminii transmise catre planeta, din partea unor puternice civilizatii indepartate, constiinta colectiva a inceput sa treaca spre pozitiv si, in ultimul deceniu care a trecut, conform evidentei voastre a timpului, Lumina a atins o cantitate suficienta pentru a asigura cursul planetei catre a patra densitate, fara nicio deviatie sau intarziere. De atunci, intensitatea Luminii a continuat sa creasca, pe masura ce din ce in ce mai multi indivizi si-au deschis inima si mintea si au contribuit astfel la ridicarea constiintei colective. Negativitatea si-a pierdut dominatia si pozitivul a devenit predominant.

Chiar si asa, nu exista o imunitate automata in fata gandirii negative – frica fiind baza intregii negativitati – si atunci cand energia cuiva sa concentreaza asupra acestui fel de ganduri, ele sunt la fel de puternice ca oricand, in manifestarea unor situatii personale adverse. Un cititor care a scris ca frica nu poate fi controlata in mod constient, a facut urmatoarea comparatie: „Este ca si cum i-ai cere sangelui tau sa nu mai curga”. Noi spunem: hai sa transformam asta in: „Lasati gandurile pozitive sa curga la fel de natural ca si sangele vostru.”

Gandurile preced emotiile, cu o frantura minuscula de timp care nu poate fi recunoscuta, pentru ca gandul legat de o situatie si reactia la aceasta par sa fie simultane. Atunci cand percepeti o situatie ca fiind inspaimantatoare, instantaneu acel gand conduce la o reactie naturala – sentimentul de frica. Pe masura ce gandul ezita, preocupat de posibilele rezultate ale situatiei respective, sentimentul de frica ce ii urmeaza devine din ce in ce mai puternic.

Legea universala a atractiei, care nu poate face diferenta intre ceea ce vreti – ceva de natura pozitiva – si ceea ce nu vreti – ceva negativ- actioneaza mereu la fel si va aduce acel lucru asupra caruia se concentreaza energia voastra. Cand atentia este centrata asupra aspectului inspaimantator al unei situatii – sa spunem, lipsa banilor, care reprezinta preocuparea multora – universul nu poate furniza decat situatii care sa continue aceasta lipsa, pentru ca nu are capacitatea de a intelege ca voi va doriti suficienti bani si nu lipsa lor. Voi aveti puterea de a va schimba gandurile! Gandind: Am bani pentru tot ce imi trebuie si simtind recunostinta veti declansa fluxul universal, care va face ca asta sa se intample.

Frica apare si in legatura cu situatii pe care nu le puteti controla – cum ar fi efectele pe termen lung, asupra corpului, ale radiatiilor nucleare, ale deveresarilor chimice in atmosfera, ale vaccinurilor si ale uraniului saracit. Din aceasta cauza am spus in mesajele noastre anterioare, ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu toate acestea, pentru ca efectele lor nocive, care exista numai pe nivele vibrationale joase, vor fi eradicate impreuna cu tot ce este legat de vibratiile joase si nu poate exista in vibratiile superioare, ale celei de-a patra densitati. Toate persoanele care insotesc Pamantul in cea de-a patra densitate vor fi vindecate de efectele acelor toxine, precum si de orice alte boli sau infirmitati s-ar putea sa mai aiba.

Ne-am mai referit si la alte situatii sau conditii, precum semintele care produc o singura recolta, poluarea de toate felurile, alimente modificate genetic, tehnologii distrugatoare, reglemetari care restrang libertatile, coruptie corporatista, lagare de detentie si alte asemenea lucruri bazate pe intentii intunecate – nimic din toate acestea nu va face parte din viata, in a patra densitate. Nimic din ceea ce isi are originea in intuneric nu poate exista in vibratiile inalte ale acestei densitati!

Eforturile noastre sustinute de a indeparta frica includ si numeroasele noastre asigurari ca nu va exista niciun razboi nuclear, nicio reluare a evenimentelor din 11/9, nicio epidemie globala, nicio ciocnire cu vreun corp ceresc si nici vreo adeverire a previziunilor sumbre legate de schimbari catastrofale ale echilibrului dintre pamant/uscat si ocean, care sa faca planeta de nelocuit.

Si cel mai important lucru este ca am spus in nenumarate randuri, ca echilibrul este o conditie obligatorie a evolutiei spre densitati superioare, frica fiind un obstacol important in atingerea echilibrului.

In iubirea noastra pentru toate sufletele de pe Pamanat – si pentru Gaia insasi, sufletul care si-a luat corp planetar si care isi iubeste toti locuitorii – ni se permite sa oferim informatii incurajatoare si indrumare. Nu putem insa, sub nicio forma, sa incalcam liberul arbitru al indivizilor de a gandi si a simti dupa cum aleg – nu putem si nici nu vrem asa ceva. Putem totusi sa atragem cu putere atentia tuturor sa nu intre in spatiul fricii, in niciun fel de situatie prezenta sau viitoare. Pe langa puterea pe care o are de a intarzia evolutia sufletului si de a crea situatii personale adverse, frica este un sentiment dureros. Este mult mai plin de valoare, mai sensibil si mai plin de bucurie, sa traiesti fara frica!

Ne-am dori sa nu fie necesar sa va spunem toate acestea si ca nimeni sa nu fie cuprins de frica, atunci cand se va confrunta cu multitudinea de revelatii ce urmeaza.

Ar fi ceva ideal – dar nu si realist. Chiar si Lucratorii intru Lumina care asteapta cu bucurie venirea Epocii de Aur, cad din cand in cand in frica, in legatura cu una sau cu alta. Marea masa a celor nehotarati este predispusa la ganduri infricosate si la scepticism, iar frica reprezinta reactia cea mai frecventa – din punctul nostru de vedere, ea pare sa fie reactia sigura in multe cazuri – a numerosilor oameni care sunt blocati in gandirea celei de-a treia densitati.

Ramanand statornic in Lumina, pastrati frica la distanta si, facand asta, radiati incredere, incantare si incredere pentru toti cei care va inconjoara. Numai energia voastra poate calma anxietatile celorlalti, legate de ceea ce apare si ce urmari poate avea – si, in masura in care indivizii respectivi sunt receptivi, oferiti-le cunoasterea voastra lagata de apropierea rapida a unei lumi a pacii, iubirii si a unitatii in spirit.

Acum este un moment bun sa raspundeti la intrebarea :”Cum putem sti daca inaintam impreuna cu Pamantul?” Intuitiv, stiti raspunsul. Oricum, daca indoiala de sine impiedica cunoasterea launtrica sa ajunga la constiinta, evaluati-va cu sinceritate. Atitudini si comportamente de genul geloziei, lacomiei, lipsei de onestitate, arogantei, resentimentelor, amaraciunii, furiei, apatiei si egoismului emit vibratii joase, care va mentin ancorati in densitatea a treia. Daca recunoasteti in voi o tendinta catre oricare dintre acestea, intoarceti-va sentimentele si actiunile catre vibratiile superioare ale generozitatii, ajutorarii, iertarii, smereniei, adevarului, sinceritatii, rabdarii, compasiunii si recunostiintei. S-ar putea sa vi se para mai complicat decat este in realitate, asa ca va spunem ca, atunci cand i-a fost pusa lui Dumnezeu intrebarea in legatura cu evolutia impreuna cu Pamantul, El a raspuns: „Este la fel de usor ca a fi BUN.”

Daca va cautati raspunsurile inlauntru si le urmati – ascultandu-va intuitia – avansati pe calea evolutiei sufletului si, facand astfel, separati graul de neghina in prioritatile voastre. Pregatirea inaltarii include dezbararea de meschinaria, de interesele marunte si superficialitatea celei de-a treia densitati si aderarea la valorile spirituale adecvate vietii in a patra densitate.

Mai exista si un alt aspect al inaintarii impreuna cu Pamantul – nu toate sufletele aleg sa faca asta, fizic. Multi care isi incheie experienta celei de-a treia densitati vor sa paraseasca planeta inainte de intrarea acesteia in Epoca de Aur, astfel incat sa poata observa acest moment din Nirvana, pe „ecran panoramic”, cum ati spune voi.

Ca sa ne intoarcem la „dovezile de netagaduit” ale evolutiei Luminii, ele exista pretutindenea in jur, dar se poate sa nu fie recunoscute ca atare, din cauza ca sunt vazute ca intuneric care rezista. De exemplu, continuarea luptelor in Siria si in alte tari reprezinta Lumina ce creste continuu in cetatenii care si-au depasit frica de altadata, de a se opune conducatorilor lor opresivi. Conflictele otravite din interiorul guvernelor au loc intre numarul in permanenta crestere al membrilor receptivi la Lumina, care vor sa serveasca intereselor cetatenilor si cei care servesc intereselor proprii, aflate in buzunarele bogatelor grupurilor de interes. Nu s-a ajuns la stabilitate economica, pentru ca vechile sisteme corupte sunt dezmembrate in totalitate, astfel incat sa poata fi implementate, cu minime perturbari, sisteme noi, bazate pe integritate si corectitudine pentru toti. Retragerea trupelor nu reprezinta o slabire a gradului de aparare a tarilor, care sa permita atacul din partea altor natiuni armate, ci reprezinta pasi in directia schimbarii mentalitatii internationale, de la razboi la pace. Chiar daca Pamantul va renunta la ultimele acumulari de negativitate, prin intermediul cutremurelor, eruptiilor si furtunilor, aceste evenimente vor fi mai putin grave, mai putin frecvente si mult mai putin distructive, deoarece capacitatea tehnologica a Iluminatiolor de a le produce a scazut aproape la jumatate.

Aceste perspective pozitive ale afacerilor mondiale sunt acoperite de activitati bombastice pe plan politic sau economic, foarte mediatizate in intreaga lume, care au loc ca urmare a consumarii dualitatii celei de-a treia densitati. Si negativitatea mai arde inca foarte puternic in unii oameni. Cei care sunt motivati de profituri financiare si teritoriale vor sa provoace un razboi – dar, departe de succesul oricaror noi cuceriri, luptele se vor stinge una dupa alta. Economia extrem de dezechilibrata, bazata pe „a avea” si „a nu avea”, predominanta in mare parte din lumea voastra, se va schimba treptat si veti vedea sfarsitul conducatorilor tiranici, al sistemelor justitiei nedrepte si al taxarii incorecte.

Intelegen ca ati vrea sa stiti exact cand veti vedea anumite realizari. Cand va fi lumea libera de opresiune si violenta. Cand se va stabiliza economia mondiala si cand vor fi eliminate Rezerva Federeala si alte furtisaguri globale de proportii. Cand se va afla adevarul in legatura cu atacurile de pe 11/09. Cand vor fi hrana, adapostul, ingrijirile medicale si educatia, disponibile tuturor. Si, mai ales, cand va veni familia noastra universala.

Suflete preaiubite, daca aceste raspunsuri ar fi cunoscute, ne-ar face mare bucurie sa vi le spunem. Ce va putem spune este ca, atunci cand se discuta cel mai bun moment si cele mai eficiente mijloace de a face cunoscute adevarurile profunde si reformele majore, se are in primul rand in vedere siguranta tuturor. Datorita tenacitatii Iluminatilor in lupta cu fortele Luminii, pe parcursul ultimilor cativa ani, planul general a trebuit sa fie modificat, cu scopul de a pastra obiectivele de eliminare a rezistentei armate si de a pregati, cat mai bine posibil, populatia din punct de vedere psihic.

Nu a fost in totalitate indepartat controlul detinut de catre Iluminati asupra factiunilor militare care v-ar putea face mare rau atat voua, cat si navelor care ar ateriza. In plus, majoritatea civilizatiei voastre tot nu este inca pregatita sa faca fata schimbarilor dramatice neasteptate – si cu atat mai putin sa poata intampina cu bucurie, o masa de extraterestrii care ar aparea brusc in intreaga lume. Cu toate acestea, timpul trece si atunci suflete foarte evoluate din univers lucreaza impreuna cu conducatorii vostri luminati pentru a reduce sistematic zonele de rezistenta si pentru a monitoriza psihicul colectiv, astfel incat schimbarile sa poata fi initiate in siguranta si cu un impact minim asupra celor care nu au nicio idee ca lumea voastra se transforma cu ajutorul multor alte civilizatii.

Ciocnirea dintre vibratiile inalte, aflate in continua crestere pe calea inaltarii Pamantului si vibratiile joase, emise datorita tehnologiei folosite abuziv de Iluminati determina rasturnari similare in sistemele electrice al corpurilor. Chiar atunci cand corpurile tuturor celor receptivi la Lumina sunt actualizate la nivel celular, multi trec prin episoade de oboseala, disconfort fizic si diverse grade de descurajare si de pierdere a memoriei pe termen scurt. Aceste efecte sunt temporare si pot fi ameliorate intr-o oarecare masura, daca dormiti suficient, beti cantitati mari de apa pura, mancati mai putin, alegeti mancaruri mai usoare si faceti exercitii fizice usoare.

Aceasta interactiune dintre vibratiile joase si cele inalte contribuie si la ceea ce multi experimenteaza ca un”bazait” in ureche. Dintre cele cinci simturi ale voastre, auzul este, de cele mai multe ori, cel mai puternic afectat. Expunerea frecventa la zgomotul provenit de la diverse surse cum ar fi masinarii, lupte, constructii, explozii, minerit, vuietul maselor si muzica zgomotoasa, strica mecanismele delicate ale auzului si identificarii sunetelor, Chiar daca „tiuitul in ureche” pe care il aud unii este foarte posibil sa fie urmare a unei boli, tinnitus, bazaitului are totusi un scop global si va disparea, pe masura ce compozitia celulara a corpurilor devine mai cristalina si emisia de vibratii joase scade.

O alta intrebare pertinenta pe care o puneti este : „Atunci cand celulele se schimba de la carbon la cristal, se vor schimba si chakrele?” Da, intr-adevar! Atunci cand in antichitate ADN-ul a fost modificat, chakrele au fost afectate si restaurarea lor face parte din schimbarile celulare. Chiar daca va ganditi ca mintea, oasele, organele si asa mai departe sunt separate datorita functiilor lor separate, fiecare celula interactioneaza in mod constant cu toate celelalte celule si o schimbare aparuta in oricare dintre ele, fie ea benefica sau vatamatoare, afecteaza intregul sistem. Astfel, atunci cand celulele se schimba de la carbon la cristal in indivizii receptivi la lumina, chakrele svor fi actualizate ca senzitivitate si cantitate.

De obicei cei care recunosc existenta chakrelor se gandesc ca acestea sunt sapte la numar. Pe masura ce evolutia spirituala continua, se vor deschide si alte zone si corpurile sufletelor foarte evoluate se vor comporta asemenea magnetilor de lumina, atat de multe puncte de intrare a luminii avor avea. Prin contrast, chakrele indivizilor inclinati puternic in directia cailor intunecate se pot chiar inchide complet, atunci cand constiinta se atrofiaza din cauza ca nu este folosita.

O alta problema care a suscitat interes poate fi rezumata in ceea ce a scris un cititor: „Ce se va intampla cu banii mei, intr-un sistem nou?” Castigurile cinstite, stranse in conturi bancare sau investite, nu vor fi afectate negativ la implementarea noului sistem monetar mondial, bazat pe metale pretioase. In orice caz, chiar si cu explicatii ample date publicitatii inainte de schimbare, va exista probabil o scurta perioada de confuzie, pana cand activitatile comerciale vor incepe sa se desfasoare normal, in noul sistem.

Singurii oameni care vor fi sever afectati sunt cei din primele randuri al Iluminatilor,

cei care au strans averi inimaginabile, prin metode ilegale, imorale sau tiranice. Bunurile lor – valorand sume de domeniul „multi-miliardelor”de dolari – includ banci si alte institutii de credit, depozite de aur, argint, platina si pietre pretioase, corporatii multinationale, resurse naturale, industria drogurilor „ilegale”, tezaure de arta, aflate in special in maruntaiele Vaticanului. Fondurile provenite din aceste exploatatii generatoare de profit, precum si din aurul pe care Iluminatii l-au acumulat si tezaurizat, vor fi reintroduse in circulatie si distribuite pentru eliminarea saraciei in intreaga lume. Drogurile vor fi distruse si comorile de arta, care au fost furate sau acumulate prin mijloace lipsite de etica, vor fi reasezate in muzeele nationale si in galerii.

Acum trecem la intrebarile care nu se regasesc in marea constiinta colectiva, dar ale caror raspunsuri s-ar putea sa va atraga interesul.

Oamenii vostri de stiinta nu pot inregistra, cu precizie, schimbarea axei Pamantului, pentru ca ei nu cunosc faptul ca aceasta reprezinta o consecinta naturala a tiparului sau de miscare pe orbita, ce s-a intarit pe parcursul ultimelor sapte decenii, printr-o infuzie majora de Lumina, provenind din surse indepartate. Intrucat ei nu stiu ca planeta se afla pe un curs al inaltarii, sunt contrariati de ceea ce observa – aparitii naturale pe care le considera anomalii si „noi”corpuri astrale, care apar in interiorul sau dincolo de sistemul vostru solar. Ei nu stiu ca toate calculele lor in ani-lumina sunt inutile, pentru ca ceea ce ei considera „distanta” reprezinta, de fapt, planuri variabile de energie. Pornind de la o asemenea diferenta intre cunoasterea lor si realitatea universala, multi membri ai comunitatii stiintifice vor putea cu greu sa accepte adevarurile ce vor fi revelate.

Este acceptabila folosirea unei arme, ca masura de salvare? Da, folosirea unui pistol sau a oricarui tip de arma ca masura de salvare a vietii „este acceptabila”. Ranirea sau uciderea in asemenea situatii poate reprezenta o prevedere in contractul sufletului, care pune capat experientei in cea de-a treia dimensiune si aduce echilibrul pentru toti cei implicati.

Cum este sexul in densitatea a cincea? Raspunsul depinde de locul in care se desfasoara viata, intr-o civilizatie fizica sau pe taram spiritual si, chiar daca acest lucru este clarificat, tot nu exista o descriere uniforma. Unele civilizatii fizice au evoluat, din punct de vedere intelectual, in a cincea densitate, neavand insa nicio farama de spiritualitate, ceea ce face ca practicile lor sexuale sa fie la fel de brutale ca si cele ale naturii umane. Unele civilizatii, care au evoluat spiritual catre a cincea densitate sau dincolo de aceasta, aleg corpuri cu o densitate mai scazuta, astfel incat sa poata experimenta apropierea relatiilor sexuale si a nasterii, in loc sa foloseasca alte mijloace de reproducere, cum ar fi clonarea sau concentrarea cu intentie, a gandului. Locuitorii tuturor taramurilor spirituale, indiferent de densitate, nu au organe de reproducere, asa ca sexul, cum il stiti voi, nu exista. La ce va puteti astepta, atunci cand Pamantul ajunge la destinatia sa din a cincea densitate, este ca toate uniunile sexuale vor fi fericite, cu senzatii la fel de sublime pentru ambii parteneri. Dar, tinem sa va asiguram ca bucuria de a face dragoste in cea de-a patra densitate nu este nici ea de loc de lepadat!

Daca experienta astrologilor este combinata cu claritate vizionara spirituala, acestia pot intocmi cu precizie diagrame bazate pe pozitia schimbatoare a Pamantului, pe parcursul inaltarii sale.

Cunoscandu-L pe Dumnezeu, va putem spune ca nu are nimic impotriva sa Ii spuneti Dumnezeu / Dumnezeita sau El/Ea – sau orice alt nume folositi in referirile spirituale sau religioase. Oricum, a-I atribui un sine masculin sau feminin, conducatorului universului, nu este tocmai corect, pentru ca El inseamna un dumnezeu, nu o dumnezeita. Toti dumnezeii si dumnezeitele alesi de Creator pentru a guverna un anumit univers se afla la apogeul echilibrului energiilor masculine si feminine – androginul – si astfel esenta lor cuprinde atat atributele dumnezeului, cat si cele ale dumnezeitei.

Ca parte a lui Dumnezeu – sau oricum vreti sa numiti fiinta suprema a acestui univers – fiecare dintre voi este un dumnezeu sau o dumnezeita in functie de sexul pe care ati ales sa il aveti in aceasta viata. Cu mult mai importanta decat forma voastra fizica este compozitia sufletului vostru, care este Lumina – aceeasi energie ca iubirea si cea mai puternica forta din cosmos. Daca stiti asta, puteti intelege adevarul a ceea ce v-am spus de atatea ori: Suntei fiinte puternice, cu potential nelimitat!


Cu iubirea neconditioanata a fiintelor de Lumina din tot acest univers, care va ovationeaza, pe masura ce va apropiati de „linia de finish”, va spunem pentru moment, bun ramas.

cu dragoste si pace, Suzanne Ward"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu