marți, 3 aprilie 2012

NUMERE CARE POT VINDECA



Material preluat de pe "EDITURA FOR YOU "
PARTEA A I A
ADN-ul uman este o combinatie unica de numere. Indiferent de natura ei, boala este o reacordare la perfectiunea proprie arhetipala. De fiecare data cand ne abatem de la arhetipul propriu, ADN-ul gaseste calea cea mai potrivita pentru reacordare. Uneori este mai simplu, alteori simptomele sunt complexe. Cel mai frecvent, starea de boala se instaleaza prin rezistentele fata de evenimentele din jurul nostru, rezistente care induc sentimentul/emotia/gandul de separare fata de Intreg, Am fost creati cu constienta ca suntem un Intreg, asa ca, cu cat "separarea" este mai intensa, cu atat si simptomele sunt mai zgomotoase, de lunga durata... si chinuitoare.
Toti cei care au relatat vindecari miraculoase ale unor boli numite "incurabile", au recunoscut ca au acceptat sa experimenteze cu bucurie, evenimentele din viata lor, fara sa se mai opuna. Au recunoscut ca trecusera dincolo de dualitatea bine/rau, moral/pacat, frumos/urat, drept/nedrept, corect/incorect etc. Fiind in aceasta stare de constiinta, au eliberat boala. Au eliberat judecata mentala care genereaza separare fata de ceilalti si de Intreg.
Metoda lui Grigori Grabovoi consta in emiterea constienta a sirului de numere care formeaza un cod ce te acordeaza la o vibratie care armonizeaza/vindeca o problema. In documentul de fata sunt codurile pentru problemele de sanatate. Exista si coduri numerice care functioneaza ca mantre, te acordeaza la vibratii subtile, sublime.
Emiterea este atat vocala – rostind tare si cu entuziasm sirurile de numere (se fac pauze foarte scurte intre sirurile de numere si se rostesc din nou, pana cand se percepe o modificare la nivelul constiintei), cat si vizuala, ca si cum, din mijlocul fruntii ia nastere numarul rostit in forma tridimensionala si de culoare auriu stralucitor.
Am lucrat cu cateva coduri numerice si consider ca este o metoda foarte interesanta de reacordare la arhetipul propriu.
Sanatate perfecta!

Numerele lui Grabovoi pentru Vindecare, Materializare şi Regenerarea Organelor
De James Rink


Numerele lui Grabovoi folosesc semnale radionice pentru a vindeca diferite probleme de sănătate. Ele au fost descoperite de metafizicianul rus Grigori Grabovoi, cu ajutorul dispozitivului său radionic. Pentru cei care nu cunosc teoria şi practica Radionică, este vorba despre conceptul conform căruia fiinţele umane şi toate formele de viaţă împărtăşesc un câmp comun, prin faptul că ele toate sunt conectate unele cu altele, în interiorul câmpului electromagnetic al pământului; toate formele de viaţă au propriul lor câmp electromagnetic, care, atunci când este distorsionat în mod considerabil, cauzează îmbolnăvirea. Conform Radionicii, care recunoaşte că totul este energie, organele, bolile şi medicamentele au propriile lor frecvenţe sau vibraţii specifice. Aceşti factori pot fi exprimaţi în valori numerice sau Secvenţe/Numere sau sub forma unor tipare geometrice. Aceste numere oferă mijloacele prin care practicianul identifică şi tratează boala de la distanţă. Astfel, Grabovoi foloseşte dispozitivul său Radionic pentru a detecta numerele asociate cu diferite stări de sănătate, apoi îşi instruieşte clienţii să mediteze asupra acestor numere, acţiune care duce la vindecări miraculoase, cum ar fi regenerarea uterului, rinichilor şi multe altele. Grabovoi consideră că aceste informaţii trebuie folosite nu numai pentru a salva lumea de la o posibilă catastrofă globală, ci şi pentru a-i permite fiecărui om să aibă o sănătate perfectă, imortalitate fizică, să readucă în corpul fizic o persoană care a decedat, să materializeze şi să dematerializeze, să se teleporteze, să regenereze materia distrusă, depistând şi soluţionând de la distanţă orice problemă de natură mecanică, ortoelectronică, precum şi controlul de la orice distanţă asupra materiei fizice. De asemenea, el susţine că a vindecat oameni bolnavi de SIDA sau cancer şi că a vindecat sute de persoane fără niciun fel de contact fizic cu acestea. Dovada acestor vindecări poate fi confirmată de medicina tradiţională şi sunt atestate oficial de către persoanele vindecate. Modelul său foloseşte câmpul creativ al informaţiilor, cunoscut drept energia conştiinţei, pentru a materializa atât orice informaţie sau obiect dorit, cât şi pe cele din afara continuum-ului spaţio-temporal. În plus, el a descoperit metode de transformare a energiei oricărei acţiuni în forme geometrice cunoscute. Iată de ce numerele lui Grabovoi pot fi folosite pentru diagnosticarea de la distanţă şi regenerarea materiei, în orice interval de timp, prin transformarea timpului în formă spaţială.
Pentru a învăţa cum să folosiţi această tehnică, mai întâi selectaţi un număr din lista de mai jos, în funcţie de problema de sănătate asupra căreia doriţi să lucraţi, iar apoi apelaţi la setul de reguli ale Biokinesiei – capitolul din manual referitor la pasul următor. Puteţi găsi mai multe informaţii despre aceste numere în cartea Recovery Of  The Human Body Focusing On Numbers (Vindecarea corpului omenesc prin concentrarea asupra numerelor), de Grigori Grabovoi.

********************************
"Grabovoi Numbers for Healing, Materialization,
and Organ Regeneration"




2 comentarii:

  1. Multumesc! Si pentru ca eu vorbesc in articolele mele exact depre acest subiect , va invit sa cititi aici:https://codurilevietii-888.ro/cum-utilizam-seriile-numerice/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Claudia Enea, pentru initierile pe care ni le faci ssi pentru timpul pe care il dedici noua.

      Ștergere