duminică, 11 martie 2012

Vindecare Solfeggio & Quantum K Healing

Material preluat de pe blogul lui Victor

Vindecare Solfeggio & Quantum K Healing


Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.
Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.
Beneficiile utilizării flăcării violete
Printre avantajele aduse de utilizarea Flăcării Violet amintim:
  1. Purificarea campului energetic
  2. Eliminarea emotiilor si energiilor negative
  3. Transmutarea energiei de vibratie joasă in energie de vibratie superioară
  4. Reorganizarea corpurilor energetice la nivel atomic si molecular
  5. Cresterea imunitatii organismului
  6. Ridicarea frecventei energetice
  7. Cresterea constientei spirituale
  8. Dezvoltare spirituală accelerată
Cum se poate accesa Flacăra Violet ?
In ceea ce priveste modul de accesare al Flăcării Violet există două metode mai cunoscute prin care se poate realiza acest lucru. O primă metodă, deci si cea mai recomandată, este de a primi capacitatea de a lucra cu energia Flăcării Violet in urma unei initieri asa cum se realizează in diverse sisteme de Reiki Nontraditional amintind aici Tera Mai Reiki, Tera Mai sau Vindecarea Multidimensională Shamballa.
O a doua metodă cunoscută pentru a accesa Focul Violet este cea in care vă veti insusi diverse afirmatii si mantre alături de vizualizari sau meditatii ce vă vor oferi posibilitatea de a lucra cu aceasta dar nu veti primi nici o initiere.
- În numele prezenţei EU SUNT a fiinţei mele, în numele lui Dumnezeu, invoc acum în câmpul aurei mele acţiunea Flăcării Violet de transmutare, de compasiune şi de iertare, pentru curăţarea şi purificarea fiecărui gând şi sentiment din plexul meu solar şi din toate chakrele mele. Cer acţiunea Flăcării Violet de a inunda fiecare celulă, atom şi electron a celor 4 corpuri ale mele în acest moment şi în fiecare zi a vieţii mele, 24 de ore din zi, 7 zile din săptămână, pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din câmpurile mele energetice provenite din neînţelegerile trecute şi prezente. Cer energiilor flăcării violet să înceapă să vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, emoţional şi mental. Cu deosebită recunoştinţă, cer acum acţiunea Flăcării Violet să se manifeste în câmpurile mele energetice în deplină forţă şi putere. Şi aşa să fie.
- În numele sublimului EU SUNT, îl invoc pe St. Germain, gardianul Flăcării Violet, să inunde lumea cu valuri necontenite de Flacără Violet, să infuzeze fiecare particulă a vieţii, fiecare om, femeie sau copil de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violet pentru a-i proteja şi a-i trezi. Cer ca această acţiune să fie continuată până când va fi restaurată perfecţiunea. Şi aşa să fie.
Solfeggio”
Acum cativa ani niste cercetatori au redescoperit o scala de frecvente armonice care era folosita in antichitate, dar pierduta de-a lungul vremii si inlocuita cu scala muzicala armonica moderna. Aceasta scala armonica era inca folosita in muzica gregoriana din evul mediu… Apoi autoritatile bisericesti au pretins ca ea a fost pierduta. Noua intelegere a acestor frecvente redescoperite sustine ca acestea nu aveau doar scopul de a crea muzica, ci ele reprezentau de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica materia si nivelul de constiinta, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au inceput sa le foloseasca pt vindecare, deoarece ele au darul sa readuca structurile corpului fizic la armonia arhetipala, prin refacerea ADN-ului. Sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit — 528 Hz — considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.
http://eusuntvictor.wordpress.com/solfeggio-frecventele-ascensiunii/ ~
“Quantum K”
Ce este ‘Quantum K’?
‘Quantum K’ este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului.
Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala — trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile natural de vindecare.
Cum o pot folosi?
Expereinta “Solfeggio & Quantum K” este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site.” 
http://quantumk.co.uk/index_romanian.htm ” Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara.
Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fundal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu