marți, 26 februarie 2013

Un material deosebit de pe blogul lui Octavian http://punctulzero-octavian.blogspot.ro/2013/02/constiinta-punctului-zero-si-noile.html

Constiinta punctului zero si noile "tehnologii"

Tehnologiile, toate, sunt doar o "proiectie inafara" a ceva ce deja exista, mult mai perfect, inlauntrul nostru. Sau in "natura". Doar "am visat" ca nu ar fi asa. 
Pentru a depasi hipnoza visului, ar fi util sa lamurim cateva aspecte, care desigur tin de "constientza constiintei" care...NOI SUNTEM!
In primul rand am sa va invit sa privim relatia care exista intre constientza si..."drepturile de autor". Cat timp ne mintim ca noi suntem ego-ul nostru, cat timp inconstientza ne permite aceasta confuzie fundamentala, desigur totul este "al meu" si e situat versus "al tau".
Prin asta jucam jocul separarii, care defineste vibratia la scoala pamant, iluzia fundamentala care face posibila o asfel de experientza. Ca sa poti reclama ca ai avea "drepturi de autor", inca ego-ul este foarte puternic si traiesti din plin inca iluziile, cu tot cortegiul de griji/nevoi/necaz/ durere. De aceea ma si amuz cand vad diversi "autori" cu pretentie de "evoluati", facand mare tam-tam ca nu le-a fost respectat...ego-ul! Pardon, dreptul de mare autor! Sau ca cineva si-a permis sa copieze in format electronic o carte, care trebuia sa aduca profit editurii. Si ma "uit" la oameni care chiar au facut CEVA, dar au spus cu umilinta: "nu, nu e meritul meu, prin mine s-a facut". Vezi Einstein! Orice creator, cat de cat constient, STIE ca nu e el autorul! V-o spun din experienta! Poetii au zis "muza" sau "inspiratie"...oricum, prin ei si NU EI!
Daca am reusit sa atrag suficient atentia asupra acestui prim impediment din constiintele care suntem, si care se aseaza in Creatie ca FRANA in a "primi" noi nivele tehnologice, care sa nu mai serveasca unora in defavoarea celor multi, voi trece mai cu atentie la momentul ACUM.
Utilizarea unor creatii deja existente, si ma refer aici atat la artistice (muzica, filme), cat si la programe software sau altele, in mod liber, fie ca au fost cumva "piratate", sau in mod firesc oferite gratis pe net de catre autori, sunt convins ca este un prim pas absolut necesar pentru a PERMITE aparitia de noi "inspiratii", atat de necesare pentru a scapa de orice iluzii ale servitutii. Eu as recomanda, dar si asta va functiona doar pentru cei aflati la un anumit nivel de vibratie, sa nu cumva sa admiteti ca ati avea vreo vina folosind astfel de materiale, chiar daca, sau tocmai pentru ca vi se insinueaza in constiinte ca sunteti in culpa. Poate pare asa, raportat la legisoarele strambe ale inconstientei 3D, dar in adevar este taman pe dos! DACA va veti teme, veti "atrage" ceva...punitiv, ca sa "invatati ceva". Cert este ca, intr-un fel sau altul, va trebui depasita, probabil prin fortaj, si aceasta iluzie stupida, a pretinsului drept de autor. Sau, elegant/pretios exprimat, Drept de Proprietate Intelectuala!!! Altfel nu evoluam.
Eram pusti si, in "MAGAZIN", singura revista de popularizare a stiintei si tehnologiei, pe atunci,  a aparut un mic anunt despre un italian care, cu mici modificari, a adaptat motorul cu ardere interna al masinii lui, sa consume...apa. M-a socat stirea, era spectaculos, oprea la un rau si alimenta pentru sute de km. si scotea pe toba...vapori! Dimineta deja stiam tot ce facuse, sub capota masinii. Un mod total neconventional de desfacere a hidrogenului si oxigenului...m-a batut un gand sa o fac si eu...apoi am inteles ca, nu e DE FACUT. Desigur tipul a disparut, inventia a fost uitata, eu am stat cuminte in banca mea! 
Tot pe atunci, tot schimbam cu taica-meu garnituri si obertainere la robinetele multe din casa. Ma plictisea la culme. Mi-a "venit" si am desenat, sa ii pot explica mamei, principiul unui nou tip de robinet. Dupa cira 20 de ani au aparut peste tot si sunt actualele robinete "cu nuca", deci cineva tot le-a "adus in manifestare". Asa functioneaza!
Revenind la un firesc, in concordanta cu nivelul de vibratie ACUM ACCESIBIL, ar fi util si sa "re-vedem" ca sunt "tehnologii" apte sa deserveasca mult mai multi dintre noi, DACA ar fi scoase de sub "interese particulare", corporatiste. Cum ar fi comunicarea si in special "distributia" internetului. Sunt foarte multe locuri in care aceasta facilitate nu este, aparent tehnologic, disponibila. Nu ca nu ar exista solutii, dar nu exista interes economic pentru asta. "Densitatea de potentiali clienti" nu ar justifica investitia. Asta, desigur, vazand  omul doar ca "client potential" in afacerea "internet". Semnalul ar putea fi distribuit si prin cablurile electrice, tehnologic este fezabil asta, doar ca...nu exista interes economic pentru asa ceva. Daca distributia de internet ar fi scoasa de sub interes "privat/corporatist" si vazuta ca necesitate culturala generala, atunci asta nu ar mai fi o problema. Cheltuielile tehnologice aferente ar reprezenta probabil o catime in plus, care ar putea fi suportata prin impozit.
Apoi, in cadrul reevaluarilor pe care fiecare le are de facut, va fi util sa "vedem" ...altfel, sau...mai mult. Si sa nu uitam ca anumite Legi, formulate chiar si in Kibalyon, chiar functioneaza in intreaga Creatie. Cum ar fi legea Corspondentei, spre exemplu. Pentru ca sunt "nivele" ale Creatiei pe care nu le putem "explora" instrumental, dar daca ne vom aminti ca... "cum e sus asa si jos", s-ar putea sa intelegem multe, mult mai usor/bine.
ACUM, ar fi prioritar sa o rezolvam cu energia libera. Nu ni se "da", taman pentru ca "se stie" ca am fi tentati iar s-o vindem. Culmea e ca nu ma astept sa fie rezolvata de asa zis "specialisti", si nici in limitele celor cunoscute (hipermagneti sau fuziuni la rece), ci de vreun pusti care sa inteleaga ca, de fapt, totul e energie si ne-am putea "plange" de orice, dar nu taman de energie. Care sa "vada" ca am fost "programati" sa nu vedem firescul si logica, ca sa putem fi manipulati. Care sa inteleaga ca, daca lumina devine "speciala" cand reusim sa separam o singura freceventa, devenind "laser" ( lumina coerenta), sau la fel de speciala cand, din miscarea ei omnidirectionala, reusim sa "filtram" o componenta "polarizata" si capata proprietati la fel de deosebite, va intelege ca ceea ce e sus e si jos, si ...trebuie sa functioneze! In cadrul miscarilor de particule, miscarea dezordonata, asa numita browniana, nu ar trebui decat unidirectionata si...acumulata sau folosita direct! Sunt chiar o infinitate de variante pe care se poate merge...cu succes! Nu stiu cati pusti citesc acest blog, dar daca aveti copii, le puteti citi ce am scris eu aici...nu stiti de unde sare iepurasul!
In orice domeniu, cat timp il privim dintr-un nivel de vibratie aflat SUB VIBRATIA acelui aspect, nu il vom putea "rezolva", va ramane o vesnica "problema insurmontabila". Doar noi am asezat-o acolo, aparent inaccesibila! Chipurile, constiinta noastra ar vibra limitat, sub frecventa acelui "ceva".
Doar ca...ne pacalim. Constiinta care NOI SUNTEM poate vibra oricat de sus, este doar o alegere a noastra. Ca atare, NIMIC, NU NE ESTE INSURMONTABIL! Cu atat mai putin detaliile tehnologice, indiferent ce ne-am propune sa cream.
Va trebui doar sa ne reamintim ca VIBRATIA FACE LEGEA! Altfel spus, doar nivelul de vibratie al constiintei CARE TU ESTI te va pozitiona, INTOTDEAUNA, sub sau peste orice fenomenologie...aparenta. Singurul parametru"reglabil", ca frecventa, in intreaga Creatie, esti...TU INSATI!
Daca asta CHIAR O STI, apoi chiar ai inteles dece atata "tapaj" pentru meditatii si sex inalt! Sunt singurele "instrumente" cu care iti poti ridica permanent frecventa de vibratie proprie. Prin asta si DOAR PRIN ASTA te poti pozitiona singur, dupa propria ta ALEGERE, in Creatie. Ma amuz iar sa constat ca diversi prieteni, care stiu bine din meditatii, la ce frecventa ma aflu, isi irosesc energia contrazicandu-se cu mine-uneori. Oare le e atat de greu sa inteleaga ca, la vibratie foarte inalta, nu mai este nimic DE CONTRAZIS? Oricum in Creatie exista doar "adevaruri", chiar si partiale, dar la frecvente inalte ele se imputineaza drastic. In "nacela" nu incape prea mult "balast", daca vrei/poti/ai reusit sa "urci".
Se tot discuta daca noi am evoluat sau involuat, desi este atat de logic: cu cat ne-am coborat constiinta in densitate joasa, evident am involuat. Pana acum, cel putin. Poate nu aveam tehnologie, dar cunosteam PRINCIPII. Acum avem tehnologie, ne-am coborat frecventa sub ea, ca "utilizatori", dar nu mai intelegem principiile care guvereneaza...totul! ASTA avem de recuperat ACUM!
Unii sunt inca tentati sa CREADA ca cunoasterea tine de experiment. Fals, tine doar de vibratia cu care te pozitionezi, sub sau deasupra acelei experiente/fenomen. Daca te-ai situat deasupra, o incumbi in mod firesc, al Legii. 
Daca ma intrebi, deci tu acum stii ce gandesc oamenii? Raspunsul logic ar fi desigur DA, desi va fi...nu. Pentru ca o logica superioara iti va spune si tie ca NU M-AR PUTEA INTERESA ce gandeste un om. Stiu ce traieste! E mai mult decat suficient...de "dramatic"! Ce sa mai fac si cu bietele lui ganduri?! E un haos acolo...
Ce vreau sa explic aici este ca TREBUIE sa ne ridicam, ca frecventa individuala, la un nivel la care fenomenologia -oricare- sa fie ramasa SUB FRECVENTA noastra. Aici discutam despre mentalul colectiv, despre cel individual inconstient, despre intreg restul manifestarii, gen boala, suferinte de orice fel. Altfel vom fi efect a ORICE are frecventa MAI SUS DECAT cea proprie.
Este si motivul pentru care NU RECOMANDAM, intr-o postare anterioara, acordarea frecventionala, pe "curiozitate" sau "teama", la frecvente venite dinafara ta! Cand ai frecventa suficient de ridicata, este FIRESC ca tu doar sa emiti, deci sa fi devenit...IUBIRE! Ca atare, frecventa ta proprie iti garanteaza...inabordabilitatea, faptul ca nu poti fi "agresat" in vre-un fel...Daca ar exista frecventa mai sus de a ta, vei sti sigur ca si aceea e tot IUBIRE, deci nu poate agresa, iar in sus...nu poate nimeni sa...faca pipi. Doar...in jos!
Desigur suntem "detinatori" si ai unei "minti limitate", a carei frecventa este fixa, specifica pentru a deservi jocul la scoala pamant. Pentru ea, desi pare inteligenta, majoritatea fenomenologiei este cu cauzele situate undeva...sus. Ei ii sunt total inaccesibile, este total bagata "sub" cauze, nu le poate vedea. Dar se crede desteapta nu infatuata!
Ca atare incearca sa controleze...efectele, si nici nu banuieste ca asa ceva nu se poate! Ea inventeaza cicluri cauza/efect aflate aparent in fenomenologie, adica sub nivelul ei. Ea..."vede" lumea efectelor si devine efect al observarii, prin culegerea de date din senzorii simturilor. Pentru ca ia decizii in baza pretinselor observatii. Ea intelege ca, daca iti dai un ciocan peste deget, degetul se va invineti...dar nu se intreaba niciodata...dece ti-ai dat cu ciocanul in deget? Va zice  aaaaaaaa"accident", doar ca nu exista intamplari, deci nici accidente, dar are nevoie de o justificare.
Cauzele pentru corp sunt desigur din proiectia spiritului, tinzand intotdeauna catre PERFECTIUNE, si filtrate prin diversele nivele de credinta limitativa. Ca atare, ORICE apare pe corp NU ISI ARE ORIGINEA in corp, ci doar proiectia. Corpul nu poate fi cauza-niciodata, doar efect a ceva, situat...mai sus. A CREDE ca trebuie lucrat cu corpul pentru a-l imbunatati este o mare aiureala, indiferent ca ne referim la alimentatie, gimnastici sau medicatie. TOTUL in ce-l priveste NU ARE CAUZELE la dispozitia mintii limitate. Nu de acolo a fost generat si tot ce poti face e sa-l perturbi si mai tare.
Dece am trecut la noi, vorbind despre tehnologii?
Simplu, pentru ca noi le vom creea, in baza nivelului nostru de constientza, vibratie, cunoastere si intelegere.
Nu CRED ca vor mai urma tehnologii energofage ci dimpotriva, la limita cu zona "subtila". Nu mai CRED nici in siderurgie, motoare de nici un fel, rulmenti...nici in transport. CRED in schimb ca ne indreptam catre zona subtila, ca avem de explorat si daruit din infinitul aflat IN NOI INSINE. Nu mai cred in nevoi de nici un fel, nu cred in agricultura, nici vorba in structuri/instante aflate DEASUPRA INDIVIDUALITATII. CRED in schimb in infinitatea de potentialitati pe care vom alege sa le manifestam aici, CRED cu convingere in NOI! In capacitatea/potentialitatea noastra de a ne elibera de toate povestile mintii limitate. Am experimentat-o eu si nu putini aflati alaturi de mine. Este o trezire exponentiala, de unde vad eu, chiar daca inca nu pare spectaculoasa. Constiinta umana s-a schimbat fundamental -perceptia si masuratorile mele- iar procesul poate fi incetinit, desi nu cred, dar in nici un caz stagnat. Oricat de proasta ar fi mintea limitata, tot va trebui sa observe evolutia si sa invete sa dea drumul la pretinsul ei control iluzoriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu