vineri, 9 decembrie 2011

Nu mai este timp!!!

 Nu mai este timp!!!
Ceea ce am de spus in continuare, desi va parea un produs al mintii prin rigoare, are nivelul de adevar de 100%.
Primim fel de fel de mesaje, fie prin channeling, fie de la iluminati, fie din studierea calendarului mayas sau din astrograme despre trecerea la dimensiunea a 5-a si ce presupune asta. Oamenii inca nu inteleg ce li se spune si aleg in consecinta. Se tot uita in realitatea exterioara dupa un semn clar de schimbare. Desi am putea vorbi de cutremure sau de alte evenimente, nu aici ar trebui sa ne fie atentia. Modul in care pamantul se pregateste de 5D e problema lui, problema ta e cum te pregatesti tu de 5D.
Acum nu mai este timp decat pentru ALEGERI RADICALE. Asta presupune ca vei semna pentru 3D sau pentru 5D. Frica, amanarea, orice eschivare de la alegerea radicala, orice alegere partiala este AUTOMAT semnatura pentru 3D. Alegerea intre cele 2 nu va fi disponibila pana la sfarsitul timpului. Alegerea pentru 5D inseamna sa iti iei complet atentia de la 3D, de la lumea exterioara, sa iesi din minte, sa iesi din emotional, sa te concentrezi pe tine si sa te umplii pe interior. Daca tu vei face o alegere radicala in viata ta de schimbare si mintea universala te va intampina cu o oportunitate radicala de a-ti schimba viata. Stai linistit, daca ratezi sansa nu te va mai deranja nimeni cu inca o sansa. Nu mai este timp pentru a doua sansa, nu mai este timp de mangaiat oameni, de vorbe frumoase, de promisiuni si de ajutor. Este momentul in care daca tu nu te ajuti, nimeni nu te mai poate ajuta. Din cauza valurilor de energie care vin spre noi si din cauza schimbarilor externe, sustinerea universala va fi din ce in ce mai mare, dar asta numai pentru cei care sunt capabili sa faca alegeri radicale, sa permita mintii universale sa lucreze in viata lor, sa lase 3D-ul in spate, sa-si ia atentia de la el. Cei care semneaza pentru 3D nu vor beneficia de aceeasi sustinere si, din cauza diferentei de vibratie dintre valurile de energie care vin si vibratia lor joasa de 3D, vor experimenta niste vibratii foarte joase extrem de amplificate. Gandeste-te ca esti la birou, linistit, lucrezi cum ai lucrat si pana acum si seful tau decide sa se casatoreasca si sa faca pregatiri de nunta si tot biroul e ocupat cu pregatirile. Iti imaginezi stresul si ce va insemna pentru tine? Cam asa si aici, tu semnezi pentru 3D si lumea, inclusiv pamantul de sub picioarele tale, se pregatesc de 5D.
Oricare dintre semnaturi (3D sau 5D) este valida. Nu va fi nimeni obligat sa treaca in 5D, trecerea se face pe merit. Nu alegi mental ca vrei in 5D si te duci sa mai pui un borcan de muraturi ca asta ai facut si anul trecut si asa sunt obiceiurile in 3D. Dar tu te astepti sa treci in 5D!!! Asta nu e alegere. Alegere inseamna sa iti iei atentia de la 3D, faci minimum de efort necesar, tot restul il orientezi catre tine. Si MINIMUL de efort il faci fara sa bagi energie acolo, fara atasamente, fara emotii, fara scopuri. Trebuie sa lasi loc mintii universale sa vina cu o sansa de a te repozitiona in univers, dar trebuie si tu sa lucrezi cu ea. Daca tu esti pe frecventa 3D nu vei primi nimic, trebuie sa iti ridici vibratia si sa lucrezi la tine, sa te pozitionezi singur unde vrei sa fii si universul va alinia circumstantele la ceea ce esti.

articol preluat de pe blogulhttps://sites.google.com/site/asasevededelamine/9-nu-mai-este-timp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu